Ska du snart flytta ditt företag till nya kontor? Det är ett stort och omfattande projekt som kräver noggrann planering. Dels ska det göras utan att störa den dagliga produktionen. Vi kan ta hand om hela din kontorsflytt och se till att det blir en smidig flytt. Tack vare vår långa erfarenhet har vi lärt oss hur man flyttar ett helt kontor på bästa sätt. Alla kontor ser annorlunda ut och kräver en skräddarsydd lösning. Därför rekommenderar vi att du kontaktar oss för ett första möte. Då kan vi prata i lugn och ro om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag på bästa sätt. Då kan vi även sätta en tidsplan för flytten.

 

Vi börjar med en kostnadsfri besiktning

Det underlättar om vi kan komma ut till ert kontor och få en bild av vad som behöver göras. Det kallas att vi gör en första besiktning. Då går vi igenom alla väsentliga delar. Det inkluderar märkning, packning, vilka saker som kräver montering och hur det ska transporteras. Då har du även chansen att ställa frågor och delge oss på erixonflytt.se andra viktiga delar. Efter denna besiktning kommer vi att skicka ut en offert. Det är först då du bestämmer om du vill använda dig av våra tjänster eller inte. Du kan känna dig trygg i att vi har alla nödvändiga försäkringar och tillstånd som krävs för att genomföra en kontorsflytt. Du har även möjlighet att teckna en extra försäkring för transporten om du har värdefulla saker. Det kan till exempel röra datorer och dylikt.

 

Alltid med trygga transporter

När du anlitar oss kan du alltid känna dig trygg i att vi transporterar allt på ett säkert sätt och att det levereras enligt överenskommelse. Om det finns ömtåligt gods med i lasten kommer vi hantera det på ett särskilt sätt. Vi är alltid lyhörda för våra kunders krav och anpassar oss efter dina unika förutsättningar. Vår målsättning är att flytten inte ska påverka företags dagliga rutiner överhuvudtaget. Vi flyttar möbler och ni kan fokusera på det som ni gör allra bäst. Om du begär en offert så hör vi av oss så snart vi kan.